Onsdag den 4. september kl. 14.30-15.00

En lille kunsthistorie og en god kaffe-snak om et aktuelt værk eller kunsthistorisk emne. Denne gang ser vi på en af museets kunstnere, nemlig Agnes Slott-Møller. Hende og andre er nemlig under lup hos museets ene inspektør Katrine Bruun Jørgensen, som er på forskningsorlov for at skrive en ph.d.

Agnes Slott-Møller: Visen om Hertug Frydenborg og Stolt Adelil. 1899, Ribe Kunstmuseum

I Kunst & Kaffe skiftes museets inspektører til at fortælle om et værk eller en kunstner i Ribe Kunstmuseums samling. Herefter drikker vi en kop kaffe og taler om dagens tema. Det er gratis at deltage, når entreen er betalt. Kaffe kan købes i cafeen. Ingen tilmelding nødvendig.