Torsdag 29. februar kl. 11.00-16.30

UDSOLGT / Se og smag på Ribe. En dag for livsnydere med kunst, mad og natur i verdensklasse

Vi har fornøjelsen af at invitere dig på en skøn tur ved Vadehavets kyst 29. februar 2024. Vi byder på dansk kunst i verdensklasse på Ribe Kunstmuseum, en kærlighedsfyldt vegetarisk frokost på Terpager & Co. og en guidet tur gennem den prisbelønnede arkitektur-perle Vadehavscentret i Vester Vedsted. Dagen slutter med kaffe, kage og hygge.

Program
Kl. 11.00: Vi starter turen med en spændende rundvisning i Ribe Kunstmuseum. Ribe har gennem tiden oparbejdet en betragtelig samling af ældre dansk kunst. Samlingen hører til i et af Ribes smukkeste huse. Vi fortæller om begge dele og giver en eksklusiv introduktion til den nye særudstilling om J.F. Willumsen.
Kl. 12.30 -14.00: Herefter går turen til Terpager & Co., hvor I skal have noget helt særligt: En primært plantebaseret frokost lavet af lokale økologiske råvarer fra baghaven. Maden er lavet med masser af kærlighed og serveres i stemningsfulde rammer midt i Ribe i et smukt restaureret renæssancehus.
Kl. 14.30: Turen fortsætter på Vadehavscentret, hvor vi fortæller om Dorthe Mandrups enestående arkitektur og Vadehavets dramatiske og foranderlige natur. Vi slutter med kaffe, kage og hygge i cafeen.

Pris: 595 kr. pr. person

Inkluderet: Entre og omvisning på Ribe Kunstmuseum og Vadehavscentret samt frokost med 1 drikkevare på Terpager & Co. og afsluttende kaffe og kage på Vadehavscentret. Man sørger selv for transport mellem de forskellige lokationer.

Begrænset antal pladser. Køb billet her: https://www.place2book.com/da/sw2/sales/b2gjd6wxc0

Arrangører
Ribe Kunstmuseum, Vadehavscentret og Terpager & Co

Adresser
Ribe Kunstmuseum. Sct. Nicolai Gade 10. 6760 Ribe
Terpager & Co. Mellemdammen 18. 6760 Ribe
Vadehavscentret. Okholmsvej 5. Vester Vedsted. 6760 Ribe