1.12.-20.12.2019

Juletræspyntning på Ribe Kunstmuseum

Kom og hjælp museet med at pynte juletræet i pavillonen

arrangementet foregår i pavillonen
arrangementet foregår i pavillonen

I år har vi valgt at sætte det store juletræ inde i den smukke gamle pavillon. Vi vil så gerne have en masse pynt på træet, så her har vi brug for jeres hjælp!

Har I lyst til at hænge pynt på træet, det kan være hjemmelavet, hjemmeklippet, tegnet, malet, klippet eller klistret af en kærlig hånd. Det kan være børnehaven, der laver byens længste Jacobsstige, eller skoleklassen, der tegner deres bud på fremtidens jul.
Det kan også være man har skrevet et digt om jul eller kærlighed, som man gerne vil dele - mulighederne er mange og alle er velkomne til at hænge pynt på træet, så det står smukt og pynter.

Træet blive rejst d. 1. december, og pavillonen vil være åben i museets åbningstid, hvor man bare kan gå ind og hænge sit pynt på træet.

Man er også velkommen til bare at sætte sig og nyde det smukke syn og duften af gran. Du kan pynte træet i hele perioden indtil d.19.december.

D. 19. december kl. 13.00 - 15.00 holder vi julestue med fællessang, æbleskiver og lidt varmt at drikke, mens vi fejrer træet med al dets pynt.

Vi glæder os til at se rigtig mange i haven og at se alt det fine julepynt.

Sted: Pavillonen i museumshaven.
Tidspunkt: Fra 1.-19.december i museets åbningstid