30.7. 2020, kl.19.30

Verdensballetten gæster museumshaven

Nu kan du sikre dig en billet til sommerens store oplevelse i Museumshaven.

Verdensballetten gæster Ribe, og vi glæder os helt enormt til at kunne præsentere en balletoplevelse ud over det sædvanlige. Dansere fra verdens bedste kompagnier vil igen i år danse sig igennem et potpourri af scener fra forskellige balletter i Ribe Kunstmuseums have. Danserne akkompagneres på scenen af danske operasangere samt internationalt anerkendte musikere.

Den kunstneriske ramme sættes af tenor og konferencier Jens-Christian Wandt, hvis tilstedeværelse sikrer publikum – nybegyndere som kendere – en helstøbt aften af højeste kaliber.

Drikkevarer samt sandwiches kan købes i haven. Medbragt mad er også tilladt. Café Quedens står i år for en velsmagende picnic-pose for én person til 149,-, som ligeledes kan nydes i haven inden forestillingen. Denne kan tilkøbes på billetsiden.

Køb din billet her
Sted: Ribe Kunstmuseum, Sct. Nicolaj Gade 10, 6760 Ribe. Museumshaven
Tidspunkt Torsdag d. 30. juli 2020, kl. 19.30
Pris: 295 – 495 kr., ex. gebyr. Unummererede siddepladser til forestillingen, inddelt i tre billetkategorier
Forventet varighed: 2 t. inkl. pause
Bemærk! Der vil være unummererede siddepladser til forestillingen, dog inddelt i tre billetkategorier. Haven åbner kl. 17.30, så der er god tid til at finde sig en plads, før forstillingen starter 19.30 – præcist. Det er ikke tilladt at medbringe egne drikkevarer i haven. Verdensballetten tilbyder en gratis ledsagerbillet til kørestolsbrugere eller handicappede mod forevisning af gyldigt ledsagerbevis. Kontakt venligst Billettens call center på: +45 70 20 20 96 for ”køb” af ledsagerbilletter.

Foto: Verdensballetten
Foto: Verdensballetten