Sådan bruger du samlingen online!

På samlingssitet kan du finde tekster til værker, som du ser på Ribe Kunstmuseum. Søg f.eks. på værkets inventarnummer, kunstnerens navn eller værkets titel. Du kan sortere efter materialer (maleri, skulptur og papir) og bruge søgefilteret til at blive klogere på værker, som indgår i udvalgte temaer. På samlingssitet kan du også finde nyttige links og til enkelte værker kan du se film, som kort og præcist giver dig et indblik i samlingens highlights.

Medbring din egen iPad eller lån en på museet. Du kan reservere en iPad ved at ringe på tlf. +45 75 42 03 62 eller ved at sende en til post@ribekunstmuseum.dk. Du kan også henvende dig i museumsbutikken, hvor iPads ligger parate til brug. Man får en god og venlig hjælp til at komme i gang.

Det er gratis at låne museets iPads,dog skal børn være i følgeskab med voksne.
Opstår der problemer undervejs, er museumsværterne parate til at hjælpe.