Tidligere udstillinger: 24.01 - 21.04 2014

Som det blå. Arbejder af landskabsarkitekten Torben Schønherr

Torben Schønherr er en af vor tids mest betydningsfulde danske landskabsarkitekter

Torben Schønherr (født 1943) har som én af vor tids mest betydningsfulde danske landskabsarkitekter spillet en afgørende rolle i udviklingen af talrige byer og landskaber i Danmark og udlandet. Særudstillingen præsenterer et udvalg af de bedste arbejder fra en lang karriere og viser tilmed, hvor meget landskabsarkitekturen generelt betyder for vores oplevelse af omgivelserne.Særligt fokus: ideudviklingen, forberedelserne og den store forandring, som Domkirkepladsen er undergået.

Udstillingen ledsages af et katalog, der i både form og indhold afspejler Torben Schønherrs mangfoldige og til tider utraditionelle tilgang til sit virke. Det samlede projekt er blevet til på initiativ af Fuglsang Kunstmuseum og gennemført i samarbejde med Ribe Kunstmuseum, Torben Schønherr og tegnestuen. Projektet er støttet af Real Dania.