Hjælp os med at hjælpe hinanden.

Ribe Kunstmuseum åbner igen 26. maj 2020 efter to måneders nedlukning - og vi glæder os. Der er en række retningslinjer, som skal følges, og derfor har vi indført en række tiltag, der gør dit besøg på museet så sikkert, som muligt.

Afstand

Vi sørger hele tiden for, at der ikke samles for mange på ét sted:

Vi tæller alle gæster og sikrer, at der aldrig er for mange mennesker på museet på én gang, og vi har opsat afspærringer og afstandsmarkeringer ved samlingspunkter, hvor der kan opstå kø.

I alle udstillingssale er der oplysninger om, hvor mange personer, der må være i rummet ad gangen. Hold øje med antallet af personer i de enkelte sale, og gå ikke videre, før der er plads. Museets vagter går ture mellem udstillingssalene og sikrer, at alle hjælper med at overholde retningslinjerne.

Hygiejne

Der er håndsprit til rådighed og mulighed for jævnlig og grundig håndvask på museets toiletter.

Rengøring

Vi gør ekstra meget rent på Ribe Kunstmuseum i denne tid. Kontaktflader, som udsættes for særlig hyppig berøring, rengøres flere gange i løbet af dagen.

Garderobe

Garderobeskabene er indtil videre aflåste og kan ikke benyttes.
Tasker: Medtag kun små tasker på museet.

Kontakt

Vi bestræber os på at minimere tæt kontakt mellem alle på museet. Har du spørgsmål, eller ønsker du vejledning under besøget på Ribe Kunstmuseum, er du selvfølgelig meget velkommen til at kontakte museets medarbejdere, men husk at holde afstand.

Til dig

Som gæst på Ribe Kunstmuseum beder vi dig følge sundhedsmyndighedernes anbefalinger og vejledninger: